FREDAGSLIVET

ÄNTLIGEN är det Fredag igen.. Det känns väldigt skönt måste jag säga eftersom veckan har varit lite små kämpig då Albin vaknat på nätterna.. Men men nu är det dags för lite uppvilning..

Ikväll kommer Kaj, Jennie och lilla Flis hit och ska grilla och så får vi se vad vi hittar på för skoj utöver det..
Albin är helt salig nu när han ska få leka med Flisan, han har plockat fram de roligaste leksakerna (enligt honom själv) så han och Flis kan leka med dom när de kommer.. :)

Annars i helgen vet jag inte riktigt vad som händer.. Jag ska försöka övertala Jani att vi ska åka till Lidköping eller Trollhättan imorron för att köpa lite bäbbekläder... Och så kanske lillasyster och Benny skulle komma om de inte skulle iväg och hälsa på några på en camping...
Så vi får helt enkelt se vad helgen erbjuder..

Vad ska ni andra göra i helgen???

5KAMP OCH BRÄNNBOLL

Har idag haft friluftsdag i Mariestad med alla elever på skolan och elever i Mariestad.. Det var riktigt roligt måste jag säga.. Först var det 5kamp innehållande pilkastning, memory, stövelkastning och lite annat..
Och efter det var det brännboll.. Gick väl sådär för mig.. haha... eftersom jag inte är någon springare just nu så gick det lite segt att komma runt.. :P

Efter skolan hämta jag Albin som var jätte trötter.. Inte konstigt när han vaknar på nätterna och ibland inte somnar om utan ligger och filosoferar i timmar...
Men när vi kom hem ville han vila på soffan och kolla på långben.. så så blev det.. jag och albin kurade ner oss i soffan och myste 1 timma...
Albin var även sugen på att bada idag och det fick han göra.. och oj vad han badade, det var vatten och skum i hela badrummet efteråt... hahahaha

Efter att jag skrev mitt special arbete som handlade om barn och stress har jag börjat massera Albin efter att han har duschat eller badat för att han ska komma ner i varv men även just att vi får en riktig mysstund tillsammans innan det är dags att sova...
Så efter badet idag blev det massage men det resluterade i att Albin somnade så jag fick kämpa med att ta på han pyjamas innan jag bar honom in till hans säng.. Såå jäkla go min lille sötnöt.. <3

Nu sitter jag framför tvn med herr och fru som går.. Men kollar inte så mycket eftersom jag har en massa skolarbeten att göra innan det är dags att avsluta min utbildning efter 2 år.. Har 3 veckor kvar innan jag kan kalla mig en färdig fritidsledare.. :)
Men det är ändå mycket kvar innan jag kan slappna av... ska göra 2 arbeten och så har jag 1 prov att göra om ett tag... så det är råplugg som gäller dag och natt nu.. Vill så gärna bli klar till Fredag nästa vecka med arbetena så jag kan släppa taget om det och bara koncentrera mig på provet...
Så jag får väl fortsätta med det nu och önska er alla en god kväll...Bjuder på en "gammal" bild.. :)MARDRÖMMAR ELLER VÄLDIGT MYSIG??

Känner mig bättre nu men är inte helt 100 men har ändå varit i skolan idag eftersom det var första dagen sen klassisarna kom tillbaka från Prag..
Men det hände inget speciellt men skönt att träffa alla igen.. :)

Efter skolan och efter att jag hämtat Albin på dagis så passade vi på att vara utomhus eftersom det var regn uppehåll.. albin hoppade på sin studsmatta och jag strosade runt i trädgården och rensade ogräs i rabatterna..
När jani kom hem så gick vi in och fortsatte leka inne med albins bilar.. Han är ju för skön den ungen.. När han väl kommer in i en lek så får man ingen kontakt med honom... hihihii...
Så eftersom han var så inne i sin lek så smög jag iväg och började laga mat..
Jani tog sig an att klippa gräsmattan för första gången i år.. (jaa vi är lite sena, men gödslade gräsmattan för någon vecka sen så lät det växa till sig) :)

Efter maten sprang Albin tillbaka till sina bilar och fortsatte sin lek.. Och gissa om det blev höga skrik och mycket gnäll när det var dags att bosta tänderna och ta på pyjamasen?????? OOOOO JAAA!!!
Det var inget roligt alls..

Så nu ligger den lille mannen och sover och jag kollar på tv.. Jani åkte precis iväg för att hämta lastbilen som står på verkstad..

Vi har ett problem... eller jag kan väl inte källa det problem men...
Albin har de senaste 2 veckorna vaknat någon gång under natten vaknat och kommit smygandes in till våran säng och lagt sig mellan mig och Jani för att sedan fortsätta sova..
Första gången det hände så vaknade jag av att han GALLSKREK och var panikslagen och skrek att det var spindlar i rummet.. Natten därefter var det likadant fast istället för spindlar så fick jag springa runt i hans rum och jaga spöken.. Och efter dessa 2 nätter så kommer han in till oss och vägrar gå tillbaka till sitt rum och sova..
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra i detta läget?? Visst får han komma och sova i våran säng men samtidigt känns det dumt att låta det bli en vana för honom.. Det kanske blir svårt att avvänja honom vid det sen... Och eftersom vi ska ha en till liten nu så är jag ännu mer kluven...
Någon som har förslag på vad jag kan göra???
Bild från förra helgen..VAD KAN DET VARA??

Igår skulle jag och en klasskompis till Lidköping för att gå på museum och prata med folk på arbetsförmedlingen som lite igentagnings arbete eftersom vi inte är med resterande klassen i Prag..
Jag var och lämnade Albin på dagis och kände mig pigg och glad.. När jag kommer hem börjar jag känna mig lite hängig och konstig i magen... 2 sekunder senare får jag galoppera in på toaletten för att sedan bosätta mig på golvet med huvudet nere i holken.. USCH!!!!!!!!!!!!
Men jag tänkte att det är väl inte så konstigt att jag spyr, är man gravid så händer det liksom ibland.. Så jag trotsade mitt mående och väckte Jani som hade lovat att skjutsa mig.. Vi äter lite frukost och ska börja åka iväg då jag får ett nytt anfall och blir liggandes på toalett golvet igen..
Jani frågar om det inte är bättre att jag stannar hemma, men envis som är jag så SKA JAG åka i alla fall.. Det går över tänkte jag bara jag får annat att tänka på...

Jag sätter mig i bilen och Jani svänger ut från våran parkering och jag bara känner hur jag får sitta och koncentrera mig till 100% på att inte kräkas i bilen..
JANI VÄND OCH KÖR MIG HEM!!!

Jag kommer innanför dörren och tänkte jag skulle lägga mig och sova så kanske de känns bättre, hinner knappt ta ett steg i trappan innan det är dags igen!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH!!!!
Men efter många om och men så lyckas jag ta mig till sängen och somna och sover i 4 timmar..
Och så vaknar jag av att jag måste slänga mig in på badrumsgolvet igen...

Jaaa gårdagen var ingen höjdare men som tur var så va Jani ledig och kunde hämta Albin och sysselsätta honom efter dagis så jag kunde ligga och vila upp mig...

Idag känner jag mig bättre men har fortfarande den där ÄKLIGA känslan i mage och hals att de kan hända något inom några sekunder.. men än har det itne hänt något.. Hoppas att de inte gör det heller..
Börjar skolan imorron igen så vill gärna inte börja det med att vara hemma och va sjuk...

Jaja... ska ta och slänga mig på soffan nu och kolla på pirates of the caribbian som gick på 3an igår... Grymt bra film... :)


WORK WORK WORK

Ja jag säger då det, skol arbetena tar ju ALDRIG slut.. Jag nu precis skickat in finliret på mitt special arbete så förhoppningsvis behöver jag inte skriva en enda bokstav till på det... och så skickade jag in min bokrecension oxå..
Så nu ska jag påbörja ett arbete om det salutogena.. vet dock inte riktigt hur stort det arbetet ska vara så jag får väl börja och se vart jag hamnar...

I Tisdags åkte jag och den lille mannen till min lillasyster och hennes pojkvän och sov över natten.. Riktigt skönt o komma hemifrån lite.. Vi spelade boll och lite "tennis" på Tisdagen och avslutade dagen med en pizza... hehehe
På Onsdagen åkte jag, linda och Albin till skogen och spatserade, Albin tycker ju att det är så ofantligt roligt att springa runt i skogen så det var en riktig höjdare.. Hade med oss fika som vi tog i skogens centrum.. :)
Jag och Albin sitter och fikar lite.. Ja magen börjar ta form... ^^Förresten.... Vi köpte en studsmatta till albin för någon vecka sen som gjorde succe.. Albin är jätte glad för sin studsmatta och ska helst ut och hoppa i ösregn.. hehehe..
Så det kändes som att vi gjorde ett bra köp där... :)


RSS 2.0