......

För att försätta där jag avslutade mitt förra inlägg om utslagen Albin fått överallt... Jag tog en handduk som jag sköljde med kallt vatten och sedan baddade jag det överallt där alla utslag var, 1 timma senare så syntes inte ett utslag!!
Det kallar jag trolleri!! Hehe

Fast ska väl inte ropa hej än, vet ju inte hur morgondagen blir. Men sköterskan på BVC ska ringa på morgonen och kolla på honom i alla fall....

Nej nu är jag helt slut så ska lägga mig extra tidigt idag bara för de!!!
Natti natt på er!!! ^^


Bjuder på en bild på lilla Nellie idag med från efter gårdagens bad!! Hon får så skön frisyr efteråt!!! <3


Nässelfeber???

Igår kväll så var det duschkväll för Albin, och jag märkte inte att han såg konstig ut på något vis.
Men imorse kom han in till mig vid 7 tiden och klaga på att det kliade på honom. Jag tog av honom pyjamasen och upptäckte att ben,armar,rumpa och rygg var fulla med utslag. Stora röda partier med vita upphöjningar. Ser precis ut som att han varit i brännässlor och bänt igen.

Så jag ringde till BVC så hon ska titta på honom imorgon och se vad det kan vara. Men jag gjort lite egna forskningar och tycker själv att set ser ut som nässelfeber. Men som sagt får se imorgon.
Tycker så synd om min lille kille!!! :(
Hoppas han snabbt blir bra igen!!


Det var ett tag sen!!

Ja det var inte igår jag skrev en uppdatering, ska bli bättre på det!! Hade nästan glömt av bloggen fram tills att min lillasyster berättade att hon skulle skaffa en. :)

Har haft 5 väldigt jobbiga månader, därav anledningen till att jag inte varit aktiv med att skriva.

Jag fick "diagnosen" depression och ångest för ca 5 månader sen. Och det medförde yrsel, illamående, viktnedgång och annat. Men nu är jag på tillbaka vägen och fått en ny "diagnos". Var hos läkare för någon vecka sen för en ny utvärdering och då konstaterade dom att det inte var depression och ångest utan utmattning/utbränd.

Men som sagt är på tillbakavägen och känner att saker börjar falla på plats igen!!!

Är så tacksam för familj, släkt och vänner som har stöttat och hjälpt mig under denna tiden!!!


RSS 2.0