LILLA SPÖKET LABAN

Nu har Albin fått upp ögonen för tvn.. Är det bra eller dåligt... Det är väl negativt egentligen eftersom det itne är bra för små barn att anstränga ögonen och allt vad det är vid tv tittande.. Men postivit är det ju ändå oxå då föräldern / jag får lite tid till o dona och greja... Men sen är det ju väldigt mysigt att sitta och titta på tv tillsammans.. Bara mysa och diskutera filmen.. :)

Ialla fall Albin har nu fått sig en favorit som ska vara på helst under hela hans vakna tid men det går ju inte... hihi
När han vaknar på morgonen så är det första han säger AAAAABAN och går mot trappan... När vi kommer hem från dagis är det första han säger när vi kommer innanför dörren AAAABAN... hehe.. såå söt..


Så han har fått noja på lilla spöket laban... :) Har sett den filmen nu kanske 15 ggr... haha.... börjar bli lite tjatigt... men men tycker han så mycket om den så får han väl titta då... Men det hade ju inte varit fel om han kunde titta på någon annan för omväxlings skull... :P

Albin har även börjat att gå upp själv på morgonen nu... Innan så låg han kvar i sängen och små gnällde till jag kom in och gav honom morgon välling och blöjbyte... Men nu är han så ivrig av att få börja dagen med lek så han går upp ur sängen, går och tänder lampan och leker med sina grejer i sitt rum tills jag kommer och öppnar dörren... Då är det dags för AAAABAN!! haha
Ganska skönt att han leker inne på sitt rum på mornarna nu för då kan man ligga och dra sig några minuter.. Alltid skönt att på slappa till det lite extra på morgonen.... :P

Idag är jag hemma från skolan... har itne känt mig på topp de senaste dagarna... Känner mig trött och febrig.. vet itne vad det är... kanske är nått som hänger kvar efter min dunder förkyldning... men men.. de går väl över...
Kanske ska ta och försöka städa lite idag istället.. och sen måste jag sätta mig med läxor...
Albin är på dagis idag, jag kände att jag behövde få vila mig idag eftersom jag inte mår så bra.. Men jag hämtar honom sen och då kanske det blir lite promenad... det är ju slätta Torsdag idag.. så kan väl va skoj att ta sig fram och träffa lite folk.. :)

Igår när jag hämtade Albin från dagis så hade vi vårkänslor i kroppen.. vi tog fram utemöblerna och satte ihop det och ställde upp på altanen... :) Sen efteråt så satt vi och myste i kvällssolen.. jätte skönt... såg att det har kommit tussilago i våran rabatt och det är ju 100% vår på det.... :) Blev helt varm i kroppen när jag såg dom... :)
Och så har vi snödroppar i rabatterna... Och krokus... det kan ju inte bli mer vår än så här.. sååå härligt....


Ska man kanske försöka och göra något vettigt idag???


Kommentarer
Postat av: jennie

ne de lät ju inge vidare eklart. man jag ju tycka att de borde finnas en backe enbart för mindre barn som vill åka pulka. mycket dåligt!

2010-04-08 @ 11:11:16
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: Emma

Dom är för söta när dom på dille på grejer! Herkules va tokig i Shrek när han va liten, skulle se den jämt och ständigt! Hade den på VHS, och till slut gick det inte att se på filmen längre, den va söndertittad haha!

2010-04-10 @ 22:25:30
URL: http://joemb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0